Imigranti z Maroka při loupežném přepadení neváhali použít na svou oběť nůž pro 25 euro

caste.png                Matteo Salvini na Fb. To by tak scházelo zrušit bezpečnostní dekrety, jak by to chtěla tato nevolená vláda:                                    poslat je DOMŮ kopancema do zadku!

 

Sardínie – Cagliari . Autorka článku v Castedduonline, Fiorella Garofalo nás informuje, že policie v Cagliari zatkla dva Maročany za loupežné přepadení , zranění a nahlášení falešné identity.

Minulé úterý byli policisté kolem půlnoci upozorněni četnými telefonáty, které hlásily násilný útok páchaný dvěma mladými cizinci na úkor jednoho muže v ul. Sardegna, na rohu ul. Porcile.

Hlídka dorazila na místo ve velmi krátké době a to právě když se oběť, muž s oteklým a krvácejícím obličejem, pokoušel získat zpět od jednoho ze dvou cizinců své věci, zatímco ten druhý s ním cloumal a snažil se vykroutit. Policisté okamžitě zloděje zablokovali a poskytli potřebnou péči muži, který vykazoval rány na obličeji a předloktí, kde byl zasažen nožem. Současně jiná policejní hlídka zatkla druhého cizince, který se pokoušel uniknout ulicí Roma.

Oběť, 49letý muž z Quartu, před tím, než byl svěřen zdravotnickému personálu, řekl agentům, že oba cizinci na něho zaútočili a porazili ho a oloupili o peněženku obsahující 25 eur. Oba zločinci byli podrobeni kontrole: u jednoho bylo nalezeno těch 25 euro a u druhého peněženka s občanským průkazem oběti uvnitř.

Oba pachatelé zpočátku poskytovali falešnou totožnost a teprve po foto daktiloskopických průzkumech se přišlo na skutečnou identitu: jeden je Said Ajoby (22 let) a druhý je Idrissi Ismail Isbai (31 let), oba pochází z Maroka a již byli oba vyšetřováni za zločiny proti osobě a majetku. Bylo také zjištěno, že Isbai má vyhoštění z území státu. Na konci vyšetřování byli zatčeni za loupež s přitěžující okolností – zranění osoby a nepravdivé identifikační údaje.

Matteo Salvini se na svůj Fb profil vyjádřil v tom smyslu: To by tak scházelo zrušit bezpečnostní dekrety, jak by to chtěla tato nevolená vláda: poslat je DOMŮ kopancema do zadku!