Itálie: 262 migrantů připlulo během 2 dnů

OCEAN VIKING8 03.07.20.png

Francouzská neziskovka SOS Mediteranee na lodi Ocean Viking

Francouzská neziskovka SOS Mediteranee pod norskou vlajkou na lodi Ocean Viking stále pendluje v oblasti mezi ostrovem Lampedusa a Maltou. Prý již 5x žádali o bezpečný přístav, ale zatím jim nikdo nevyhověl. 5 migrantů na bezpečné palubě prý mluvilo o sebevraždě a 2 prý skočili do moře a chtěli do Itálie doplavat – byli zase vyloveni. Takže jako vždy, když se přidělení přístavu protahuje, začalo citové vydírání. Na Fb dokonce napsali přikazovacím způsobem „Hned!“

Vyjádření neziskovky na Fb:

🔴 Pět lidí na Ocean Viking vyjádřilo sebevražedné úmysly. Mnozí zachránění jsou neklidní, vykazují známky deprese a jsou extrémně vyčerpaní – fyzicky i psychicky. Utrpení zažité v Libyi a nyní je pro mnohé prostě nesnesitelné.
Po čtyřech záchranách 180 přeživších na palubě Ocean Viking zoufale čeká, až konečně opustí loď. Tihle lidé musí konečně nastoupit na bezpečné místo. Hned!

 

OCEAN VIKING7 03.07.20.png

Neziskovka přivezla ve středu 8 nakažených migrantů

Dále , jak jsem uvedla v předešlém článku z 1. července, že se mi zdá zvláštní, že nebylo dostupné žádné video z vylodění Mare Jonio … tak jsme se pak dozvěděli, že na palubě ze 43 migrantů bylo 8 nakažených virusem. To je opravdu velké procento!!!

augusta 1

Graf italského Ministerstva Vnitra ukazuje, že tato italská vláda nelegální migraci nezvládá a nebo možná dokonce podporuje, jak nám ukázala ministryně zemědělství Teresa Bellanova s ministryní vnitra Lamorgese …

STATISTIKA 2.7.20.png

Výše publikovaná statistika sčítá pouze migranty, kteří připlují po moři. Alarmující je také množství těch, kteří přichází po „Balkánské stezce“ po pevnině.

Ukázka jak cestují nelegální migranti v Itálii … za povšimnutí stojí, jak jsou ti mladíci čistě a moderně oblečeni. To je známka organizované migrace … např. různá org.stanoviště atd.

Lascia un commento